divendres, 18 de maig de 2018

DiamantEXCELSIOR

Vigila, esperit, vigila,
no perdis mai el teu nord,
no et deixis dur a la tranquil.la
aigua mansa de cap port.

Gira, gira els ulls enlaire,
no miris les platges roïns,
dóna el front en el gran aire,
sempre, sempre mar endins.

Sempre amb les veles suspeses,
del cel al mar transparent,
sempre entorn aigües esteses
que es moguin eternament.

Fuig-ne de la terra immoble,
fuig dels horitzons mesquins:
sempre al mar, al gran mar noble;
sempre, sempre mar endins.

Fora terres, fora platja,
oblida't de ton regrés:
no s'acaba el teu viatge,
no s'acabarà mai més.

Joan Maragall


I de sobte, la vida et fa l'ullet i et diu que segueixis, que vas per bon camí, quan, en una obra de teatre, et trobes cara a cara amb el poema que et marca el nord i t'infla les veles. Perquè, almenys a mi, hi ha poemes que em brosten com fulles i germinen en mi i tenc així, aquelles paraules precises que aconsegueixen salvar-me a cada instant. Maragall ja sabia que quedar, restar immoble, és involucionar. L'aigua estancada fa pudor, l'aigua mansa del port en què visc m'obliga a cercar nous horitzons que m'omplin les sabates d'aigües novelles, de vent fresc, de ports inconeguts. Aquella Ítaca que no neix, sinó en el propi cor i que sent reviscolar; com quan t'aïlles del renou eixordador i només et toquen aquelles paraules finals d'un llibre que et marcà per sempre: "Contents"


3 comentaris:

Sergi ha dit...

Per variar no t'entenc massa, però sona a èxit i a alegria això que expliques. espero que així sigui!

Marina Hurtado ha dit...

Va ser un bon teatre la veritat... hi havia moments en els que m'emocionava... tanta passió que li posaven en cada poema i en cada frase que deien... no sé, jo em vaig quedar meravellada

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.