dijous, 2 de setembre del 2010

Introspecció

Cuinar, agafar el cotxe, passejar, parlar, convèncer, convenir, divagar, treballar, ballar, cantar, tocar, fumar, lluitar, obeir, ajudar, beure, lligar, des de respirar fins a dormir, tot bàsic, tot necessari, tot convenient, tot egoista.

De vegades pens que absolutament tot el que faig durant el dia és ignatament per egoisme. I el que és pitjor: pens que és absolutament cert. No em vesteixo el dematins, ni em vesteixen, d'això ja se n'encarrega el món. No ho faig per tu, ni per tu, ni per tu...és ell qui m'ha vestit així. De tant en tant, però, quan tenc calor, em poso la jaqueta       
per pur i simple egoisme.

Potser pensar ens fa més lliures, però tal vegada també, més egoistes.

6 comentaris:

onatge ha dit...

Avui parlant de paraules vés per on he descobert el teu tacte de les paraules...

Pensar o no pensar...? De vegades pensar ens fa veure l'esclavitud que patim... Les baules que ens van venen i que nosaltres anem comprant... Però m'agrada pensar, i intento ser lliure de mi mateix...
Bé ja deus veure que estic una mica tocat pel vent de mar i llunàtic per enamorament...

Des del far una abraçada.
onatge

novesflors ha dit...

L'egoisme és inevitable. Per exemple, m'alegre que retornes. Segurament és per tu, que potser et sents bé escrivint, però també és per mi, que m'agrada com escrius.
Bentornada.

Sergi ha dit...

Un altre cop, llagrimeta en veure el teu nom al reader, pensava que t'havies tornat a perdre. Sempre m'agrada tornar-te a llegir, fins i tot els dies que no t'acabo d'entendre, com avui.

Unknown ha dit...

És una mena d'amor, l'egoisme, no? Si no pensem en nosaltres mateixa...És l'equilibri humà. Tots ho som, per tant, no hi ha problema. També tenim empatia, per cert, que equilibra la balança.

Salutacions,

El tacte de les paraules ha dit...

Gràcies a tots per ser-hi. Als que ja hi éreu i als nouvinguts.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

I per que la necesites tu la morfina? No en tinc pero si tinc temps per escoltar i empatitzar...